Excursies-in-sharm-el-sheikh.nl
Home » Over ons
               
 

     WELKOM IN EGYPTE/SHARM EL SHEIKH

            WELKOM BIJ HAPPY-HOLIDAY

 

                                                           VOOR AL UW PLAATSELIJKE EXCURSIES

                

Wij zijn een Nederlandstalig excursiebureau gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in de plaatselijke excursies uitgevoerd door onze eigen 15 persoonsbussen voorzien van airco en 24/7 service.

 

Omdat wij ons beperken tot de plaatselijke excursies kunnen wij u de hoogste kwaliteit aanbieden zodat u van een onvergetelijke vakantie kunt genieten. ( Grote stedentrips zijn ook bij ons te boeken).

 

Onze excursies zijn voor jong en oud, groot en klein. Het mailcontact is altijd in het Nederlands, de excursies zijn Engelstalig. 

 

We hebben een speciale pagina met handige informatie en tips, voor evt. vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst.

 

Onze excursies zijn in samenwerking met Land of Dolphins, de duik-en snorkeltrips zijn in samenwerking met een 5* duikcentrum (Europese eigenaar), u kunt voor uitgebreidere informatie kijken op de pagina 'duiken'.

 

In de linkerkolom van onze site vindt u verschillende categorieen, in het midden de excursies met omschrijving die onder deze categorieen vallen en in de rechterkolom staan de prijzen en de excursiedagen (dagen onder voorbehoud) vermeld.

Als u interesse heeft in de excursies kunt u vanuit Nederland uw excursies aanvragen met het boekingsformulier of via onze facebookpagina (zie hieronder). Een aanbetaling van 10% is gewenst, het overige bedrag wordt contant betaald in Sharm el Sheikh.

 

Omdat we zonder tussenpersonen werken kunnen we de excursies aanbieden voor een eerlijke prijs. Kinderen tot 8 jaar *halve prijs*.

 

De geboekte excursie kan tot 24 uur van te voren geannuleerd of naar een andere datum verzet worden, indien u hieraan niet voldoet kunnen wij helaas de aanbetaling niet terug geven. Bij het boeken van de excursies gaat u hiermee akkoord. Bij annulering van onze kant krijgt u uiteraard het aanbetaalde bedrag terug.

 

Wij wensen u een 'happy-holiday'

  

Contactgegevens:

* Happy-holiday excursies in Sharm El Sheikh 

happy-holiday@hotmail.nl (e-mails worden voor zover het mogelijk is dezelfde dag beantwoord).

* www.facebook.com/happyholidayexcursies